Kangaroo Kopen

De aanschaf van verschillende gouden munten zal u op een reis rond de wereld leiden. De Kangaroo kopen is hier een goed voorbeeld van omdat dit u mee neemt naar Australië. Hier kunt u dan bezit nemen van een puur gouden munt die als één van de weinige ieder jaar een andere afbeelding laat zien.

Bij het online goud kopen in de vorm van munten zult u een ruime keuze hebben uit verschillende munten die uit evenveel winstreken afkomstig zijn. Dit maakt het gouden munten kopen natuurlijk tot een avontuurlijk gebeuren en maakt het ook een van de mooiste vormen van het beleggen in goud. De gouden Kangaroo kopen zal u mee nemen naar Australië en u kennis laten maken met een van de nationale symbolen van Australië, de Kangaroo. Eigenlijk heet deze munt officieel de Gold Nugget maar vanwege het feit dat de Australische Kangaroo kopen u ieder jaar een andere afbeelding van een Kangaroo op zal leveren heeft de Nugget al snel de bijnaam v gekregen. De Kangaroo is een van de twee gouden beleggingsmunten waarop jaarlijks een andere afbeelding te vinden is. De Chinese Gouden Panda zal u net als bij de Kangaroo kopen ook jaarlijks een andere afbeelding opleveren. Wel zult u ieder jaar een ander soort van deze typische dieren uit Australië aan treffen en worden er geen andere dieren afgebeeld. De eerste drie jaar nadat bij de aanschaf van een gouden munt Kangaroo kopen vanaf 1986 mogelijk was, werd er echter geen Kangaroo afgebeeld maar Nuggets. Aan deze Nuggets, die goudklompen voorstellen, dankt de munt ook de officiële naam.

Vanaf de introductie in 1986 toen de Perth Mint uit Australië een graantje mee wilde pikken van het succes van de Canadese gouden Maple Leaf kopen, was de Kangaroo kopen mogelijk in vijf verschillende gewichten. Naast de standaard uitvoering van 1 troy ounce was er ook een halve troy ounce, een kwart troy ounce, een tiende troy ounce en een twintigste troy ounce munt beschikbaar. In 1991 werd het programma vanwege het succes uitgebreid met uitvoeringen van twee troy ounce, tien troy ounce en werd ook een 1 kilo gouden Kangaroo kopen mogelijk. Bij wijze van stunt heet de Perth Mint in oktober 2011 een Kangaroo geslagen van duizend kilo om hiermee het record van de Royal Canadian Mint over te nemen die een Maple Leaf van honderd kilo had geslagen. Terwijl de voorkant bij het online Kangaroo kopen ieder jaar een ander soort Kangaroo laat zien zal de achterkant van iedere munt gelijk zijn en een beeltenis van Koningin Elizabeth van Engeland laten zien. Dit zijn allemaal kenmerken waarvan het niet verkeerd is om ze te onthouden en waar u, zeker als u niet altijd bij een erkende handelaar de Kangaroo kopen gaat, veel aan kan hebben. Bij de meeste handelaren zult u echter altijd munten van recente jaargangen aantreffen en u kunt bijvoorbeeld de goud webwinkels op deze website erop vertrouwen dat zij u als u bij de aanschaf van een gouden munt Kangaroo kopen wil, alleen echte munten aanbieden.

Eenzelfde aanbieding mag u ook verwachten als u een lokale handelaar bezoekt maar daar moet u er rekening mee houden dat u een hogere prijs moet betalen. Dit komt voornamelijk omdat u bij het Kangaroo kopen bij een lokale handelaar mee moet betalen aan het in stand houden van de fysieke winkel met de bijbehorende beveiliging. U kunt zich wel voorstellen dat dit niet goedkoop is en de kosten zullen in de gemaakte marge verrekend worden. Als u echter kiest voor online Kangaroo kopen dan zult u tot soms wel enkele tientjes minder betalen. Dit is mogelijk omdat webwinkels geen fysieke winkel hebben en daardoor veel op de kosten voor de bedrijfsvoering kunnen besparen. Bovendien zult u dan ook de mogelijkheid hebben om uw aankoop op te laten sturen naar een door u opgegeven adres. Bij de Australische Kangaroo kopen bij een lokale handelaar zult u immers uw aankoop zelf op moeten halen en er dan ook zelf mee over straat moeten. De besparingen die u bij een webwinkel kunt realiseren zijn ruim voldoende om de kosten voor het versturen te dekken en u zult er zelfs een mooi bedrag bij over houden. Vandaar dat veel beleggers de Kangaroo kopen via het internet omdat men dan de bestelling op kan geven wanneer het hun uit komt of op het moment dat de goudkoers gunstig is. De mogelijkheid dat u de gouden Kangaroo kopen kunt en daarbij veilig en vertrouwd kunt betalen door middel van iDeal is voor veel Nederlandse beleggers ook een belangrijk gegeven.