Buffalo Kopen

Voor veel mensen is alles wat uit Amerika komt goed en wil men dat dan ook graag in bezit krijgen. Bij beleggers schijnt dat niet anders te zijn en daarom is de Buffalo kopen een veel gekozen optie onder beleggers. Op zich niet zo vreemd omdat u een hele mooie pure gouden munt in uw bezit krijgt met een historische waarde.

Bij het online goud kopen Buffalo munten aanschaffen zullen u dus een 99,99 procent puur gouden munt opleveren die in Amerika geslagen wordt. Deze mooie munt die de beeltenis van een Indiaan weer geeft zoals die ook op de Indian Head Nickel van een eeuw geleden stond, wordt pas sinds 2006 geslagen. Dit komt omdat voorheen de enige gouden Amerikaanse beleggingsmunt de Gold Eagle was die van een legering van goud, zilver en koper werd geslagen. In tegenstelling tot de Amerikaanse Buffalo kopen is de aanschaf van de Gold Eagle al mogelijk sinds 1986. Het was aanvankelijk wel de bedoeling om de Gold Eagle in puur goud te gaan slaan maar de Amerikaanse muntwet liet dit niet toe. Om de munt immers door deze wet te laten beschermen moest de munt als circulatie munt geslagen worden en daar is puur goud nu eenmaal te zacht voor. Toen steeds meer beleggers de voorkeur bleken te geven aan puur gouden munten en in plaats van legeringen zoals bij de Eagle, de Maple Leaf of Kangaroo kopen gingen, werd de Buffalo kopen mogelijk. In korte tijd is waarschijnlijk door de voorkeur voor Amerikaanse spullen de American Buffalo kopen uitgegroeid tot een van de populairste gouden beleggingsmunten.

Het indianen hoofd op de voorkant van de munt is afgeleid van het ontwerp uit 1913 dat op de Indian Head Nickel prijkte. De achterkant is opgesierd door een al even symbolische afbeelding van een Amerikaanse bizon. In tegenstelling tot wat bij de meest andere gouden munten kopen mogelijk is, hebt u bij de Buffalo kopen geen keuze uit verschillende gewichten. De munten worden alleen in een gewicht van 1 troy ounce puur goud geslagen en niet in kleinere uitvoeringen. Dit is bij de gouden Buffalo kopen natuurlijk geen enkel bezwaar en omdat de kleinere uitvoeringen van andere munten niet altijd even populair zijn ook voor beleggers geen gemis. Voor de meeste beleggers is een troy ounce goud kopen goed te overzien en de bijkomende kosten voor het importeren en aanbieden van kleinere munten maakt de vraagprijs vaak oninteressant. Bij de aanschaf van een gouden munt Buffalo kopen is dan een optie die net zo goed is als welke andere soort gouden munten kopen ook. Uiteraard zal het wel een verschil maken waar u uw aankoop gaat doen, bij een lokale handelaar zult u immers een Buffalo kopen kunnen maar u kunt er ook een webwinkel voor bezoeken. Feit is dat de prijs bij een lokale handelaar veelal hoger zal zijn omdat de kosten van de goed beveiligde winkel met de gemaakte marge terug verdiend moeten worden. In uw geval zult u deze extra prijs die u bij een American Buffalo kopen moet betalen dan ook met de door u gemaakte winst marge terug moeten verdienen.

Een bezoek aan een goud webwinkel zal hierbij uitkomst kunnen bieden omdat de prijs die u daar zult moeten betalen soms tot enkele tientjes per munt lager zal liggen. Een Amerikaanse Buffalo kopen is niet alleen een stuk voordeliger, ook zult u niet zelf naar de winkel toe hoeven om uw munt op te halen als u dat niet wilt en er zelf mee over straat moeten. U kunt immers alle gouden beleggingsmiddelen op laten sturen naar het adres van uw keuze en dat geld ook voor de Buffalo. De kosten besparing die u realiseert als u bij het goud kopen Buffalo munten aanschaft is ruim voldoende om de in rekening gebrachte kosten voor de pakket dienst te dekken. Bovendien zal een webwinkel u de mogelijkheid bieden om bij het Buffalo kopen uw bestelling op een absoluut veilige en volledig anonieme manier te betalen door middel van iDeal. Door gebruik te maken van iDeal als betaalmiddel, zullen uw persoonlijke en financiƫle gegevens altijd veilig blijven omdat u ze niet hoeft te verstrekken. Een gouden Buffalo kopen is hierdoor volledig veilig en natuurlijk ook erg winstgevend als de goudkoers zich gunstig ontwikkeld. Dit is natuurlijk iets dat niemand in de hand heeft maar als u der voortekenen weet te lezen dan zult u zien dat er voldoende kansen zijn. Daarom is bij de aanschaf van een gouden munt Buffalo kopen nog steeds een goed idee.