American Eagle Kopen

Er zijn meerdere uitvoeringen van goud munten die door beleggers aangeschaft kunnen worden. De American Eagle kopen is daar een goed voorbeeld van want ook hiermee belegd u in een troy ounce goud. Het feit dat het hier een Amerikaans munt betreft zorgt er mede door dat het een erg populaire optie is onder beleggers.

Toch zijn bij het online goud kopen American Eagle munten minder populair geworden in het afgelopen decennium. Dit heeft te maken met het feit dat door steeds meer beleggers uit de ruime keuze bij het gouden munten kopen, wordt gekozen voor de aanschaf van 24 karaat puur gouden munten. Natuurlijk zal de hoeveelheid goud die u door middel van een American Eagle of een Krugerrand kopen in uw bezit krijgt wel gewoon een troy ounce zijn. Toch willen beleggers liever puur goud zien en de vele andere beleggingsmunten bieden daarvoor voldoende kansen. Dit is de reden dat naast de gouden American Eagle kopen vanaf 2006 ook de puur gouden Buffalo kopen mogelijk is. Toch hoeft u met de American Eagle geen medelijden te hebben want door de jaren heen zijn er voldoende exemplaren verkocht en de introductie van de Buffalo heeft daar weinig invloed op gehad. De American Eagle kopen blijft onder beleggers dus ongekend populair en de American Mint heeft er dus eigenlijk een tweede succes nummer bij. Het feit dat de Eagle van een legering is geslagen die uit goud, zilver en koper is geslagen doet daar niets aan af omdat u met de Eagle kopen nog steeds een troy ounce goud aanschaft.

De legering die gebruikt is bestaat voor 91,67 procent uit goud, drie procent uit zilver en 5,33 procent uit koper en is daardoor 22 karaat. Hiervoor is gekozen omdat de Amerikaanse muntwet het bij de invoering in 1986 niet toe liet om een puur gouden munt te slaan. De American Eagle kopen was alleen toegestaan als de munt geschikt was om als circulatie munt gebruikt te worden. Hiervoor moest de munt hard genoeg zijn om slijtage te voorkomen en dat was met puur goud niet het geval. Omdat de standaard uitvoering van de gouden Eagle kopen u nog steeds een troy ounce goud oplevert is het totale gewicht bijna vierendertig gram. Er zijn ook kleinere uitvoeringen van een halve troy ounce, een kwart troy ounce en een tiende troy ounce beschikbaar maar die zult u in ons land weinig tegen komen. De kosten die gemaakt moeten worden voor het importeren van deze uitvoeringen voordat het offline of online American Eagle kopen mogelijk is zullen de prijs van de munten onnodig opjagen. Beleggers zullen in dat geval liever kiezen voor grotere exemplaren omdat de bijkomende kosten daarbij in verhouding lager zullen zijn. Dat bij de American Eagle kopen de bijkomende kosten door beleggers zeer serieus genomen worden is goed te verklaren. Iedere euro die u meer betaald dan de officiƫle goudkoers zult u immers met de te maken winst terug moeten verdienen. Vandaar dat u dus ook goed uit moet kijken waar u de gouden American Eagle kopen gaat.

De aankoop van gouden beleggingsmunten bij een lokale handelaar zal immers vaak iets duurder uitvallen omdat een lokale handelaar over een goed beveiligde fysieke winkel moet beschikken. De kosten die hieraan verbonden zitten zullen verrekend worden in de temaken marge en dat zult u bij American Eagle kopen moeten betalen. Een goud webwinkel zal u dit probleem niet opleveren omdat webwinkels nu eenmaal geen fysieke winkels hebben. Er kan dus enorm bespaard worden op de kosten voor de bedrijfsvoering en daardoor zullen de munten tot wel enkele tientjes goedkoper kunnen zijn. Dit zal betekenen dat bij het fysiek goud kopen American Eagle munten u dus veel meer goud voor iedere euro op zal leveren. Dit zal natuurlijk ook betekenen dat u bij aankoop van de munten bij een webwinkel al gelijk op meer winst staat dan bij een lokale handelaar. Vandaar dat online American Eagle kopen door veel beleggers gezien wordt als meest voordelige optie. Daar komt natuurlijk bij dat u uw aankopen kunt doen via het internet, u kunt dit dus doen op het moment dat het u uit komt en u verder bezig kunt houden met andere zaken die ook belangrijk zijn. Het feit dat u de Eagle kopen kunt op het internet zal ook betekenen dat u de scherpste stand van de goudkoers uit kunt zoeken. U kunt uw voordeel dus zelf maximaliseren door de goudkoers goed in de gaten te houden. Uiteraard kunt u bij het gouden Eagle kopen uw aankoop op laten sturen waardoor u rustig thuis af kunt wachten op uw munten.