5 Gram Goud Kopen

Uiteraard is de hoeveelheid goud die u aan schaft een kwestie van hoe groot het door u te besteden budget is. Daarbij zal 5 gram goud kopen door het budget bepaald kunnen worden maar ook door de flexibiliteit bij het verkopen van uw beleggingen. Deze kleine goudbaren echter individueel kopen wordt door de meest beleggers niet als winstgevend gezien.

Bij het online goud kopen zal de hoeveelheid goud die u aan gaat schaffen dus bepaald worden door het te besteden beleggingsbudget of het uiteindelijke doel met de beleggingen. Als u bij het goud kopen 5 gram wilt bestellen omdat uw beleggingsbudget geen grotere aankoop toe laat, dan zult u er rekening mee moeten houden dat de mogelijkheden hierbij beperkt zullen zijn. Veel beleggers zullen bij het fysiek goud kopen hun aankoop op laten sturen omdat het zelf afhalen betekend dat u met de gekochte waarde aan goud over straat moet. Als u uitsluitend online 5 gram goud kopen wilt en u uw bestelling op wilt laten sturen, dan zal dit niet de moeite waard zijn omdat dat heel veel van de te behalen winst door de verzendkosten opgesoupeerd zal worden. Meestal wordt pas bij vanaf 20 gram goud kopen geadviseerd om uw bestelling op te laten sturen omdat anders de verzend kosten niet opwegen tegen de waarde van het goud dat u aan koopt en dat is bij 5 gram goud kopen ook het geval. Toch zijn er wel goede andere mogelijkheden om bij het fysiek goud kopen 5 gram te bestellen zonder het zelf op te hoeven halen.

Hierbij kan het gaan om goud spaarplannen waarbij iedere inleg, voor zover deze toereikend is bij de continue veranderende goudkoers, door de beheerder omgezet zal worden in 5 gram goud. Een nadeel van 5 gram goud kopen door middel van deze plannen is echter dat eerst kosten in rekening gebracht worden en alleen goud aangeschaft zal worden als er daarna voldoende over blijft. Bovendien zijn dit beleggingsproducten waarvan de uitkomst allerminst zeker is maar waar u ook heel weinig invloed op hebt. Als u kiest voor fysiek 5 gram goudbaren kopen dan hebt u natuurlijk wel de beperking dat u eigenlijk veroordeeld bent tot het zelf ophalen van uw bestelling als u een enkele aankoop overweegt, maar aan de andere kant hebt u wel alles zelf in de hand en zullen de gemaakte kosten ook lager zijn. Bij de aanschaf van een goudbaar 5 gram kopen kan echter beter gedaan worden in combinatie met de aankoop van andere beleggingsproducten. Op deze manier kunnen immers de kosten voor het verzenden en netjes thuis aflaten leveren van uw bestelling verdeeld worden oven een grotere hoeveelheid goud waardoor deze kosten eerder terug verdiend zullen zijn. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld 5 gram goud kopen als een mooi cadeau om aan uw kinderen of klein kinderen te geven. Ook kunt u voor 5 gram goudbaren kopen kiezen als u juist maximale flexibiliteit wilt bij het verkopen zodat u niet uw hele voorraad hoeft te verkopen om de winst te pakken maar een deel kan laten door groeien voor een nog hogere winst.

Er zijn dus voldoende mogelijkheden waarbij 5 gram goud kopen tot mooie beleggingsresultaten kan leiden. Als u het echter niet ziet zitten om het zelf op te halen en u wilt ook niet meer dan 5 gram aanschaffen, dan kunt u beter even doorsparen totdat u meer in een enkele bestelling kunt voegen. Het zou immers jammer zijn als u teveel betaald en daardoor een flink deel van de winst mis zou lopen. Zeker bij het online 5 gram goud kopen zult u rekening moeten houden met de kosten die voor verzending in rekening gebracht worden. De aanschafprijs zal daarentegen vaak een stuk gunstiger liggen dan bij een lokale handelaar omdat de in rekeninggebrachte marge een stuk lager zal zijn. Daardoor zult u bij de aanschaf van een goudbaar 5 gram kopen kunnen voor een zeer scherpe prijs en dat is natuurlijk alleen maar goed voor de winst die u gaat behalen met uw beleggingen. Uiteraard wilt u natuurlijk wel veilig online goud kopen en daarom kunt u het beste kiezen voor een van de goud webwinkels die u op deze website aan zult treffen. Bij deze webwinkels kunt u 5 gram goud kopen voor een aantrekkelijke prijs, veilig betalen door middel van iDeal en uw bestelling binnen enkele dagen in ontvangst nemen. Dit zijn de voordelen van bij het goud kopen 5 gram bestellen op het internet bij een webwinkel die u kunt vertrouwen.